• Over creative Structures

  Over creative Structures

 • Structurele innovatie

  Structurele innovatie

 • Moderne technologie

  Moderne technologie

 • Hoogwaardige materialen

  Hoogwaardige materialen

 • Duurzaam ondernemen

  Duurzaam ondernemen

Bedrijf

Creative Structures is een jong en ambitieus bedrijf dat zich bezig houdt met het creëren en verkopen van innovatieve, onderscheidende “structurele” producten zoals overkappingen. Waarom? Omdat dat is wat we graag doen! Onze passie voor vormgeving, moderne technieken en hoogwaardige materialen en ons talent voor het bedenken van creatieve, innovatieve oplossingen vormen het fundament van het bedrijf. Een gezonde dosis ondernemerschap en commerciële drive heeft ervoor gezorgd dat onze producten inmiddels in alle uithoeken te bewonderen zijn. Onze missie is om uit te groeien tot de absolute nummer 1 als het gaat om creative structures. Wereldwijd!

Innovatie is de stuwkracht achter onze producten. Dit is geen bewuste strategische keuze. We kunnen simpelweg niet anders! Continu zijn we bezig met het fijnslijpen van ons bestaande productprogramma en het ontwikkelen van nieuwe creatieve productconcepten. Door structureel te vernieuwen blijven we de markt bepalen en houden we concurrentie op afstand.

Omdat we een hoge productkwaliteit willen garanderen in combinatie met eerlijke, concurrerende prijzen, maken we gebruik van moderne geautomatiseerde technologie zoals 3D-lasersnijden en robotlassen. Alle onderdelen zijn “Made in Holland”. Bij het ontwerp en de engineering wordt gebruik gemaakt van de high end 3D software Catia V5, de standaard in aerospace en automotive.

Onze producten zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en zo het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Daarnaast zijn de structuren volledig recyclebaar en wordt restmateriaal tijden productie geminimaliseerd. Door het gebruik van lichtgewicht materialen en de compacte transportvolumes kan er veelal voor kleine transportmiddelen worden gekozen, waardoor de ecologische voetafdruk van het transport beperkt blijf.

Onze producten zijn ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast zijn de structuren volledig recyclebaar en wordt restmateriaal geminimaliseerd. Door het gebruik van lichtgewicht materialen en de compacte transportvolumes kan er veelal voor kleinere transportmiddelen worden gekozen, waardoor de impact van het transport op het milieu sterk wordt gereduceerd

Creator of innovative Structures